AVID CARP- Benchmark, Dutch

0Het Benchmark-assortiment bedden van Avid Carp wordt algemeen beschouwd als het meest comfortabele op de markt.

In de 8 jaar sinds Avid Carp Memory Foam op de vismarkt introduceerde, zijn onze bedden geëvolueerd tot wat naar onze mening de beste kwaliteit en het meest comfortabele is dat vandaag beschikbaar is.

De populariteit van de originele Benchmark-bedden leidt ertoe dat we een aantal belangrijke functies verder ontwikkelen en het bereik uitbreiden met de introductie van de Benchmark Memory Foam Systems.

Beide bedden & systemen hebben een volledig steunsysteem voor de lendesteun, dat zorgt voor een stevig slaapplatform voor uw hele rug, waardoor de druk van de wervelkolom en de buikgebieden wordt verlicht.

Voor diegenen die last hebben van rugproblemen, biedt de Benchmark-reeks bedden de beste nachtrust dankzij de Memory Foam-matras.

Memory Foam helpt om het gewicht en de druk gelijkmatig te verdelen door het te vormen naar de contouren van uw lichaam.

Ons geheugenschuim is speciaal ontwikkeld om de spanningen en belastingen van buiten te verwerken en heeft een minimale reactie op temperatuurveranderingen.

Deze nieuwste modellen beschikken ook over extra lange scharnieren in versterkt staal, zodat zelfs de grootste slaapzak kan worden gebruikt, zodat er niets hoeft te worden verwijderd bij het inpakken.

Verbeterde Rock-Steady-poten met vouwende modderpoten helpen de stabiliteit te vergroten en verkleinen de kans op slippen, zelfs wanneer deze volledig is uitgeschoven.

source

Leave A Reply

Your email address will not be published.