AVID CARP- Stormshield Safeguards- Dutch

0De Stormshield Safeguard onthaakmatten zijn de nieuwste versie van een van onze best verkochte en populairste productlijnen tot nu toe.

In de 5 jaar sinds de release van de oorspronkelijke veiligheidscontrole zijn ze algemeen beschouwd als de veiligste, beste kwaliteit en het gemakkelijkst te gebruiken op de markt.

Met de cult-opvolgers van het Safeguard-assortiment vonden we dat het tijd was om te werken en waar mogelijk te verbeteren dankzij de vooruitgang in materialen.

De Stormshield-beveiligingen zijn voorzien van onze unieke en super robuuste Stormshield-stof, die in tegenstelling tot veel andere karperverzorgingsproducten na verloop van tijd niet zal delamineren, waardoor uw Stormshield Safeguard veel langer meegaat dan andere concurrerende producten.

De bovenkant van het frame is bedekt met een royale hoeveelheid gevoerde stof, zodat je vastgelegde prijzen niet worden beschadigd en veilig blijven tijdens onthaken, wegen en alle belangrijke vangshots.

Het lichtgewicht aluminium frame is afgewerkt in onze kaki-groene kleur en de verstelbare poten zijn nu voorzien van ons nieuwe en verbeterde Rock-Steady-systeem, zodat uw Safeguard waterpas staat, zelfs op de meest oneffen terreinen is snel en eenvoudig.

De rasterafvoerroosters aan elk uiteinde van de mat betekenen dat overtollig water eenvoudigweg snel wegloopt.

De Stormshield-beveiligingen zijn verkrijgbaar in twee maten, standaard en XL en beide worden geleverd met en gemakkelijk te laden draagtas.

source

Leave A Reply

Your email address will not be published.