Benelux KARPERVISSEN Masterclass V2: Albertkanaal

0De feedback van de kijkers van de voorgaande Masterclasses was dat ze graag een hoofdstuk over de kanaalvisserij wilden zien. En welk kanaal leent zich daar beter voor dan “het beton”? Al jarenlang wordt het Albert kanaal gezien als een van de uitdagendste uit zijn soort. En met de jarenlange ervaring en mooie verhalen die David over dit water heeft hadden wij een unieke kans om een erg speciale video te maken. We starten in de zomer als David op zoek gaat naar nieuwe kanaalstekken en volgen hem vervolgens tot het moment waarop koning winter om de hoek komt kijken. Waar begin je op een dergelijk water? Hoe zit dat nou met aanvoeren van de beste spots? En welke rigs zorgen voor de spraakmakende vangsten van David Wouters? Het komt allemaal aan bod terwijl hij de jacht op een kanaalgigant opent.

Camera: Roy Vanstreels & Daniel Jawadnya
Edit & Regie: Roy Vanstreels

Volg ons op:
Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Website: https://http://nl.korda.co.uk
Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/

Overig:
Wij als Korda zijn er enorm trots op dat wij in samenwerking met ons gehele team innoverende en kwalitatieve hengelsport producten ontwikkelen. Producten waar u als visser iets aan heeft, beter van wordt en die tenslotte waar voor uw geld bieden. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen.

Feedback, problemen of klachten?
Als u feedback, problemen of klachten met betrekking tot een Korda product heeft, neem dan gelijk contact met ons op. Hoewel wij producten met de grootst mogelijke zorg ontwerpen en enkel genoegen nemen met het beste, kan het toch zo zijn dat er eens iets fout gaat. Uw opmerking of probleem wordt altijd met de hoogst mogelijke urgentie in behandeling genomen!

Ideeën
Heeft u een idee dat u graag met ons wilt delen? Neem dan contact met ons op en misschien kan uw idee wel omgezet worden in een nieuw product! Wij garanderen u dat uw idee in behandeling wordt genomen.

Bij de ontwikkeling van een nieuw product komen natuurlijk allerlei facetten aan bod. Zo zal er marktonderzoek gedaan moeten worden, maar ook moet er gekeken worden naar inkoop van grondstoffen, productie mogelijkheden en ga zo maar door. Het is dus niet zo dat ieder idee zomaar vertaald kan worden naar een nieuw product.

Contact
U kunt ons altijd contacteren via onderstaand mail adres of per telefoon:
T: 0031 (0)45-5470880
E: info@korda-eu.com

source

Leave A Reply

Your email address will not be published.