AVID CARP- Stormshield German

0Het Stormshield-assortiment van Avid Carp is ontworpen om te allen tijde dure paketten droog en goed beschermd te houden.

Dit geselecteerde assortiment van producten omvat 2 volledig waterdichte Bedstoelzakken die uw bedlinnen- of slaapsysteem van de elementen beschermen tijdens het vervoer van en naar uw zwemmen.

Deze beddengoedzakken zijn de ideale keuze voor die vissers die een boot gebruiken om hun aanpak tijdens de sessie te vervoeren. De standaard- en XL-modellen hebben een schouderriem en dragen handgrepen om het transport nog makkelijker te maken.

Ook in het assortiment zijn 2 roll top Swag Bags die perfect zijn om waardevolle items droog en vuil te houden.

Gemaakt van onze unieke ultraharde Stormshield stof en met behulp van een roll top design met dubbel clip systeem bieden de Stormshield Swag Bags een niveau van waterbestendigheid waar anderen gewoon niet kunnen.

De kleine Swag tas is perfect voor items zoals kleding, schoenen, beddengoed en waardevolle items zoals sleutels, portemonnees en visvergunningen.

De grote Swag Bag zal items zoals slaapzakken, waders en winterkleding nemen.

De Stormshield Bedstoel Cover afwerking van het assortiment, dat speciaal is ontworpen voor brolly vissers en onder de sterren slapen.

De Stormshield stoffen zorgen ervoor dat uw beddengoed en slaapzak goed beschermd zijn tegen de elementen, zelfs in de zwaarste dalingen.

Het deksel beschikt over zware clips aan het onderkant voor bevestiging aan de Bedstol en metalen oogleden, zodat een bankstok of stormstok gebruikt kan worden om een ​​schuilplaats te creëren.

Het oversized design maakt het ook mogelijk om de Stormshield Cover te gebruiken op sommige grote Beddengoed.

source

Leave A Reply

Your email address will not be published.