Blizzard Rip Stop- Dutch

0De Blizzard Rip Stop Jacket & Bib & Brace zijn de ultieme lichtgewicht waterdichte lagen die het hele jaar door te gebruiken zijn.

Gemaakt van onze unieke 10.000mm Dura-stop-stof, zijn de Blizzard Rip Stop-jas & -bib & brace ontworpen om de zwaarste regenbuien aan te kunnen, zonder afbreuk te doen aan comfort en draagbaarheid.

Zowel de jas als de bib & brace hebben een waterdichte zak met een dry-zip om dingen zoals mobiele telefoons en toetsen beschermd te houden tegen de elementen.

De Bib & Brace heeft snel verstelbare schouderbanden met elastische basis, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en eenvoudige verstelbaarheid.

De Bib & Brace is ook uitgerust met versterkte knie- en zitvlakken voor extra duurzaamheid op potentiële hi-wear-gebieden.

Extra brede beenopeningen met klittenbandverstelling en een zachte voering maken de Bib & Brace gemakkelijk aan en uit te trekken wanneer je laarzen draagt.

De Blizzard Rip Stop-jas heeft verstelbare elastische taille-schakels om de jas gemakkelijker aan te passen aan uw vorm.

Verstelbare klittenband stormmanchetten dragen ook bij aan comfort en helpen voorkomen dat water uit natte handen komt.

De jas heeft ook een extra lange kraag en een uitlopende capuchon met capuchon.

De capuchon heeft verstelbare elastische knevels die strak kunnen worden getrokken om uw hoofd en gezicht te beschermen tegen de elementen.

De Blizzard Ripstop-jas & slabbetje van Avid Carp.

source

Leave A Reply

Your email address will not be published.