Benelux KARPERVISSEN Masterclass V2: De Ronde Bleek

0Gezellig een week lang tijd doorbrengen met vrienden. Vissend in een mooie setting en op een klein water met een prachtig bestand aan karpers. Dat is exact wat Arjan Braad, Marco Deckers en Kevin Diederen tijdens hun verblijf op de Ronde Bleek doen. Tijdens deze week hebben de mannen een enorme toffe tijd en wordt er veel gelachen. Ook komen er flink wat parels van karpers op de kant en laten de heren van A tot Z zien hoe ze de visserij op een dergelijk zwaar bevist betaalwater aanpakken. Van voertactieken en rigs tot en met de zelf gemaakte pop-ups van Kevin komen aan bod.

Camera: Daniel Jawadnya & Roy Vanstreels
Edit & Regie: Daniel Jawadnya

Volg ons op:
Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Website: https://http://nl.korda.co.uk
Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/

Overig:
Wij als Korda zijn er enorm trots op dat wij in samenwerking met ons gehele team innoverende en kwalitatieve hengelsport producten ontwikkelen. Producten waar u als visser iets aan heeft, beter van wordt en die tenslotte waar voor uw geld bieden. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen.

Feedback, problemen of klachten?
Als u feedback, problemen of klachten met betrekking tot een Korda product heeft, neem dan gelijk contact met ons op. Hoewel wij producten met de grootst mogelijke zorg ontwerpen en enkel genoegen nemen met het beste, kan het toch zo zijn dat er eens iets fout gaat. Uw opmerking of probleem wordt altijd met de hoogst mogelijke urgentie in behandeling genomen!

Ideeën
Heeft u een idee dat u graag met ons wilt delen? Neem dan contact met ons op en misschien kan uw idee wel omgezet worden in een nieuw product! Wij garanderen u dat uw idee in behandeling wordt genomen.

Bij de ontwikkeling van een nieuw product komen natuurlijk allerlei facetten aan bod. Zo zal er marktonderzoek gedaan moeten worden, maar ook moet er gekeken worden naar inkoop van grondstoffen, productie mogelijkheden en ga zo maar door. Het is dus niet zo dat ieder idee zomaar vertaald kan worden naar een nieuw product.

Contact
U kunt ons altijd contacteren via onderstaand mail adres of per telefoon:
T: 0031 (0)45-5470880
E: info@korda-eu.com

source

Leave A Reply

Your email address will not be published.