Benelux KARPERVISSEN Masterclass Volume 2: Official Trailer

0💥 Het wachten zit er bijna op! 👌

Na maanden van hard werken zijn de video’s van de Benelux KARPERVISSEN Masterclass Volume 2 helemaal klaar. Vanaf begin maart zullen drie compleet verschillende hoofdstukken diverse onderwerpen belichten. 📹

Dagsessie Masterclass: maandag 04-03 15:00
Kevin Diederen laat zien hoe je ook met weinig tijd op een effectieve en spannende manier op karper kan vissen.

Albert Kanaal Masterclass: maandag 11-03 15:00
Het Albert Kanaal staat bekend als uiterst ruw en uitdagend en is al vele jaren het favoriete water van kanaal expert David Wouters.

De Ronde Bleek Masterclass: maandag 18-03 15:00
Een week lang schitterend weer, de mooiste karpers, gezelligheid en flink wat tips & tricks. Arjan Braad, Marco Deckers en Kevin Diederen genieten als een god in Frankrijk zonder de Benelux te hoeven verlaten.

🎣 De Masterclass hoofdstukken verschijnen op nl.korda.co.uk en het Korda TV YouTube kanaal.

Volg ons op:
Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list
Facebook: https://www.facebook.com/KordaBenelux/
Website: https://http://nl.korda.co.uk
Instagram: https://www.instagram.com/korda_benelux/

Overig:
Wij als Korda zijn er enorm trots op dat wij in samenwerking met ons gehele team innoverende en kwalitatieve hengelsport producten ontwikkelen. Producten waar u als visser iets aan heeft, beter van wordt en die tenslotte waar voor uw geld bieden. Kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om enkel en alleen de beste producten te ontwikkelen.

Feedback, problemen of klachten?
Als u feedback, problemen of klachten met betrekking tot een Korda product heeft, neem dan gelijk contact met ons op. Hoewel wij producten met de grootst mogelijke zorg ontwerpen en enkel genoegen nemen met het beste, kan het toch zo zijn dat er eens iets fout gaat. Uw opmerking of probleem wordt altijd met de hoogst mogelijke urgentie in behandeling genomen!

Ideeën
Heeft u een idee dat u graag met ons wilt delen? Neem dan contact met ons op en misschien kan uw idee wel omgezet worden in een nieuw product! Wij garanderen u dat uw idee in behandeling wordt genomen.

Bij de ontwikkeling van een nieuw product komen natuurlijk allerlei facetten aan bod. Zo zal er marktonderzoek gedaan moeten worden, maar ook moet er gekeken worden naar inkoop van grondstoffen, productie mogelijkheden en ga zo maar door. Het is dus niet zo dat ieder idee zomaar vertaald kan worden naar een nieuw product.

Contact
U kunt ons altijd contacteren via onderstaand mail adres of per telefoon:
T: 0031 (0)45-5470880
E: info@korda-eu.com

source

Leave A Reply

Your email address will not be published.