Trakker Products SLX V3 Bivvy Family – NL

0De derde generatie van onze SLX Bivvy is in de loop der jaren sterk verbeterd, met de SLX V3 PLUS Bivvy als de nieuwste toevoeging aan de SLX V3-familie.

De SLX V3 PLUS Bivvy is groter dan de one-man en two-man versies en is ontworpen om voldoende ruimte te geven op langere sessies, met zijn ruime interieur in staat om een ​​comfortabele schuilplaats te bieden voor twee, of een luxe verblijfplaats voor de solo visser.

Net als de andere modellen in het SLX V3 Bivvy-gamma, bevat de ‘Plus’ veel functies om het tot een van de meest uitgebreide bivvy-systemen op de markt te maken, terwijl het ongelooflijk praktisch blijft voor een verscheidenheid aan hengelsituaties. Een opvallend kenmerk is de volledig ingesloten binnencapsule met ingeslagen grondzeil – perfect voor het buitenhouden van griezelige kruipdieren en vliegende, bijtende beestjes, terwijl de visser een oogje op het water houdt. Een verdere drie ritsopeningen met insectenpanelen werden toegevoegd aan de SLX toen deze werd opgewaardeerd naar de V3-versie in 2018. Deze bevinden zich aan beide zijden van de deur en er bevindt zich er ook één aan de achterkant, waardoor een onbeperkte luchtstroom door de shelter mogelijk is.

Dit alles met het beproefde ‘pramhood-design met luifel’. 10.000 Hydrostatisch polyester doek buitenmateriaal zorgt ervoor dat elke shelter in het SLX V3 Bivvy assortiment bestand is tegen een veelvoud aan ongunstige weersomstandigheden.

Natuurlijk, net als bij al onze andere shelters, is er een speciale Extended Wrap beschikbaar voor de SLX V3 Bivvy PLUS, die het luifel van de shelter gebruikt om er een veranda van te maken en waar je de deur en zijkanten van de bivvy terug kunt rollen om nog meer ruimte binnenin te geven.

source

Leave A Reply

Your email address will not be published.